TERMENI GENERALI DE OPERARE SI PARTICIPARE

OPERAREA BALOANELOR LA ZBOR IN FORMATIE SI ANCORA:

Zborul si operarea au efect doar in conditii normale de vreme si zbor,  respectand legile si regulamentele aviatiei;

            - prin conditii normale de vreme se intelege o viteza a vantului de maximum 4 ( patru ) metri pe secunda pentru ancorare la sol si maximum 2 ( doi ) metri pe secunda, fara intensificari sau rafale pentru ridicarea acestuia pe verticala(gonflare). De asemenea se intelege si lipsa precipitatiilor de orice fel (burnita, ploaie, ninsoare etc.) sau a probabilitatii aparitiei acestora pe timpul desfasurarii actiunii, precum si starea buna, uscata si curata a locului de operare;

            - In  conditii de  nesiguranta a  zborului, conform Reglementarilor Aeronautice Romane in vigoare, pilotul(suveran) – comandant poate anula decolarea sau ancorarea si poate intrerupe zborul in orice moment daca acesta considera ca zborul nu poate fi efectuat in conditii de maxima siguranta! In acest caz Organizatorul nu se face raspunzator de neefectuarea zborului!

Zborurile la liber se efectueaza dimineata devreme sau seara. 0rele de prezentare la locul de decolare si locatia exacta va fi comunicata tuturor  pasagerilor inainte cu 24 ore de data zborului, pe pagina de facebook  a evenimentului, sectiunea discutii.

https://fb.me/e/LRK0XOpB 

Durata zborului liber - aprox 1 ora la inaltime de maxim 1000 metri altitudine.

Durata ridicarilor in ancora: 4-8 min / ridicare tip lift, la o inaltime de maxim 30 m.

Fumatul si consumul de alcool este interzis la bordul aeronavelor!

Copii sub 10 ani nu sunt acceptati la zborul liber!

La cele doua Sky Party-uri nu sunt acceptate decat persoanele cu varsta de peste 14 ani!

Copiii cu varste sub 10 ani sunt acceptati doar la zborurile ancorate, insostiti de un adult.

         Pentru participarea la zborul liber in cadrul Fiestei, pe langa prezentarea voucherului/biletului preplatit, toti participantii trebuie sa completeze anticipat FORMULARUL de participare la zbor. Acestia vor fi verificati inainte de zbor, daca au completat acest formular.

Pentru participarea la zborul ancorat, participantii vor completa la fata locului un Formular colectiv de participare.

           

CONDITII DE PARTICIPARE LA EVENIMENTELE DE LA SOL

- Participantii trebuie sa respecte indicatiile celor din echipa Air Sensation si sa respecte marcajele din cadrul evenimentului.

- Accesul la Ground Gravity Zero si Infinity Gound Party se face doar pe baza de bilet. Deschiderea evenimentelor este la ora 19:00, iar inchiderea si parasirea evenimentului se face incepand cu ora 01:30 a.m.

Nu este permis accesul minorilor la evenimentele care incep cu ora 19:00  decat insotiti de un parinte. 

Nu se servesc bauturi alcoolice celor cu varsta sub 18 ani.( aleatoriu, reprezentatii Organizatorului pot cere prezentarea unui act de identitate valabil).

Nu incurajam consumul excesiv de alcool!

PLATA IN CADRUL EVENIMENTULUI

Serviciile/produsele pot fi achitate doar cu cardul, in cadrul programului Card Only Inside operat in parteneriat  cu POS2GO - Distribuitor Oficial myPOS.

Pentru cei care nu detin card, isi pot procura cardul Transilvania Balloon Fiesta de la intrare, alimentandu-l cu sumele dorite pentru achizitionarea acestora.

MASURI DE PREVENTIE SARS COV- 2: 

Potrivit Hotărârii CNSU nr. 50, adoptată luni seară, se propune ca activităţile culturale, artistice şi de divertisment să poată fi organizate şi desfăşurate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, cu obligativitatea purtării măştii de protecţie, dacă incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori şi toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19.

Participantii declara pe propria raspundere ca au cunostinta de legislatia in vigoare si ordonantele de urgenta emise de Inspectoratul Pentru Situatii De Urgenta, in vederea preventiei de infestare si a raspandirii COVID 19, precum si ca se conformeaza acesteia.

ANULARE SI PENALIZARI 

- In caz de neefectuare a zborului din cauza vremii nefavorabile, conform conditiilor de operare de mai sus,  participantii vor fi programati la un alt zbor din cadrul evenimenutlui( in limita locurilor disponibile), daca nu este posibil pot opta pentru: 

a) returnarea banilor achitati, mai putin 100 RON ( costuri de procesare si rezervare a zborului)

b) un voucher preplatit, in contravaloarea pretului achitat, valabil 12 luni de la data emiterii pentru zborul la o data ulterioara cu balonul cu aer cald.

- In caz de neprezentare la eveniment, nu este posibila returnarea banilor achitati.

In cazul in care evenimentul este anulat din alte motive care nu tin in mod direct de ORGANIZATOR sau de organizarea evenimentului, cum este Pandemia Covid 19  si legislatia impotriva prevenirii si raspandirii acesteia, biletele sunt rambursabile conform litera b)

Pentru evenimentele la sol, biletele sunt nerambursabile, cu exceptia anularii evenimentului din cauza ORGANIZATORULUI. 

In acest caz sumele sunt returnate, mai putin 10 RON, taxa de procesare.

Cererile de rambursare vor fi disponibile prin completarea formularului de rambursare publicat dupa data evenimentului.

Returul se va efectua in maxim 15 zile calendaristice de la completarea formularului.

TERMENI DE CONFIDENTIALITATE

Organizatorul stocheaza si foloseste datele dumneavoastra doar pentru a va imbunatatii experienta in cadrul evenimentului, pentru comunicari legate de acesta si de editiile viitoare. Prin completarea oricarui formular prezent pe acest website www.airsensation.ro reprezinta consimtamantul dumneavoastra si acceptul termenilor si conditiilor prezentate mai sus.  

Foto/video efectuate in cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea acestuia la editiile viitoare, putand fi postate pe retele de socializare sau alte canale media.

Participantii la evenimentul Transilvania Balloon Fiesta sunt deacord cu folosirea acestora in scopurile mai sus mentionate.