top of page
logo-air.png

 AIR Sensation doreste sa va prezinte o varianta unicata de promovare a societatii dumneavoastra, la SIBIU!

Cu ce venim nou in acest sens? Cu un Balon cu aer cald!

Cum va poate duce un Balon cu aer cald “deasupra tuturor” ca imagine! Fie ca organizezi un eveniment ( team building, prezentare companie, eveniment de sfarsit de an cu partenerii…etc) si vrei sa-ti “rasfeti” invitatii cu ceva inedit, ai putea  sa le oferi un Premiu: Zbor cu Balonul cu aer cald. Poate ca vrei sa le  faci o surpriza angajatilor tai si copiilor acestora sau indiferent care este motivul, Balonul cu aer cald nu te va dezamagi!  Fie ca este iarna sau vara !

Daca doriti sa sarim peste partea de mai sus, in care impactul asupra “potentialilor” este maxim, implicand si partea “sentimentala” a acestora!( Haide-ti sa ne aducem aminte din copilaria noastra, oare nu am avut macar un gand,cel putin odata, acela de a zbura printre nori si a-i atinge cu mainile libere?), atunci putem sa ne rezumam doar la RECLAMA!

Exista doua variante de operare ale Balonului cu aer cald :

  1. Balonul ancorat in 3 puncte fixe, cu ridicare tip “ lift” la o inaltime de maxim 30m.

Aceasta varianta este recomandata atunci cand aveti un eveniment in care impactul sa fie asupra unui public targetat( publicul prezent la eveniment). In aceasta varianta pot experimenta senzatia de a fi intr-un balon cu aer caldintre 30-45 persoane/ ora, care v-or fi ridicati la o inaltime de 5-30m, la un interval de 7-9 min.

  1. Zbor cu balonul la liber. Capacitatea nacelei este de 5 pers(cu o greutate medie de 80kg) + pilot . In acest caz pot zbura 5 persoane, aprox. 1 ora, la inaltimi de aprox 1000-2000 de metri, functie de conditiile meteo, turnul de control Sibiu…etc.

Indiferent de tipul de operare, pe anvelopa Balonului ( partea gonflabila) se pot monta bannere publicitare, fiecare putand avea o suprafata intre 1mp si 180mp.( Vedeti poza atasata) Astfel compania dumneavoastra devine mult mai vizibila!

logo-air.png

 #EVENIMENTE #TEAMBUILDING #NUNTI #RECLAME

Exista doua variante de operare ale Balonului cu aer cald :

  1. Balonul ancorat in 3 puncte fixe, cu ridicare tip “ lift” la o inaltime de maxim 30m.

Aceasta varianta este recomandata atunci cand aveti un eveniment in care impactul sa fie asupra unui public targetat( publicul prezent la eveniment). In aceasta varianta pot experimenta senzatia de a fi intr-un balon cu aer cald intre 30-45 persoane/ ora, care v-or fi ridicati la o inaltime intre 5-30m, cu o durata de 7-9 min.

  1. Zbor cu balonul la liber. Capacitatea nacelei este de 5 pers(cu o greutate medie de 80kg/pers) + pilot . In acest caz pot zbura 5 persoane, aprox. 1 ora, la inaltimi de aprox 1000-2000 de metri, functie de conditiile meteo, restrictii aeriene, zona de zbor

Indiferent de tipul de operare, pe anvelopa Balonului ( partea gonflabila) se pot monta bannere publicitare, fiecare putand avea o suprafata intre 1mp si 180mp. Astfel compania dumneavoastra devine mult mai vizibila!

WhatsApp Image 2018-11-05 at 10.30.09 PM
bottom of page