top of page

In cadrul Transilvania Balloon Fiesta ne dorim sa cream experiente unice pentru toti participantii, astfel, in datele de 27 si 28 august 2021 va asteptam la cele doua petreceri pline de magie Gravity Zero si Infinity care se organizeaza in aer si la sol.

Sky Party Concept - toti participantii la zborul liber din datele selectate vor zbura la inaltimi de maxim 1000 metri altitudine, in timp ce unul dintre artistii DJ va seta muzica dintr-un balon cu aer pus la dispozitie de cei de la Machine Man Challange.
Participa si tu la probabil primul Sky Party de acest gen de pe Mapamond.

Ne vom intoarce cu participantii de la locul de aterizare si ii vom astepta cu surprize la Ground Party. 

Ground Party Concept - cei care nu pot participa la Sky Party sunt invitati la evenimentele de la sol Gravity Zero si Infinity Ground Party, unde vom avea un set de warm up alaturi de Alex Zara pe scena special amenajata in cadrul evenimentului. 
Cei care doresc vor avea ocazia sa vada evenimentul de sus, intr-unul din baloanele cu aer cald ancorate care opereaza ridicari de tip lift.

INSIDE
-food 
-drinks  

www.airsensation.ro/termeni-si-conditii 
 

Cumpara un pachet special cu acces la zbor ancorat in cadrul evenimentului Infinity Ground Party + accesul la acesta si vino la magia baloanelor.

02

SLOT - Infinity Sky | Ground Party

Slot.jpg
bottom of page